Publicado el

Torna a casa seva

Un emblema de l’Inter d’Escaldes torna al club, amb ganes de continuar fent història. Alberto Lopo serà l’entrenador del primer equip durant les competicions europees. L’exdefensa, que va defensar la samarreta blava-i-negra en 12 partits la temporada 2017-18, ara viurà la seva primera experiència com a entrenador d’un equip sènior.

«És una gran alegria tornar a l’Inter. Com a jugador va ser una etapa molt maca, i ara com a entrenador no hauria de ser diferent. Estic convençut que serà així. Tornar a casa sempre és especial», assegurava durant el seu primer dia al càrrec.

Lopo tindrà a Otger Canals i Josep Manel Ayala, recents campions de lliga amb l’Inter, com a assistents tècnics. L’estrena del nou entrenador serà al triangular amistós entre l’Inter, l’FC Andorra B i el Falcons d’Arabia Saudita, a disputar-se dimecres a partir de les 17 hores a Prada de Moles, en partits de 45 minuts. Serà l’últim assaig del nostre equip abans del viatge a Albània per disputar la Ronda Preliminar de la Champions League.

«A tothom li agrada disputar aquesta competició. Com a jugador mai vaig tenir l’oportunitat d’anar a la Champions League, per tant començar així la meva etapa d’entrenador és molt il·lusionant. Anem amb ganes de competir i d’arribar el més lluny possible», recalcava.