Publicado el

Benvinguts al campió

L’Inter Club d’Escaldes fa oficial els seus primers fitxatges per a les competicions europees: el migcampista François Gomis i el davanter Joel Paredes, tots dos amb experiència a la lliga andorrana.

Gomis, nascut a Senegal i amb nacionalitat espanyola, arriba al campió després d’una bona temporada a la UE Sant Julià. Es tracta d’un migcampista de 23 anys, amb bon recorregut i gran capacitat física.

«Estic molt il·lusionat, perquè ha estat una temporada molt difícil i fitxar pel campió de lliga és una gran cosa. L’Inter és molt organitzat i el més complet de la lliga, sense cap mena de dubte. Jugar la Champions és indescriptible, una cosa molt gran», assumia.

Per la seva banda Paredes, davanter de 26 anys amb passat al Juvenil de la UE Cornellà, va destacar la darrera temporada anotant 15 gols amb la samarreta de la UE Santa Coloma. Joel és un davanter ràpid i amb gran capacitat de finalització.

«És un moment que em fa molt feliç. L’Inter és un gran club, el campió, és el club amb més èxit els últims anys. Jugar la Champions em fa molta il·lusió, de ben segur serà una experiència inoblidable», reconeixia.

Gomis i Paredes faran la seva estrena oficial a la Ronda Preliminar de la Champions League, la setmana vinent a Albània. Abans, vestiran la samarreta de l’Inter al triangular amistós de dimecres contra l’FC Andorra B i el Falcons d’Aràbia Saudita.