Publicado el

Història pura

L’Inter d’Escaldes, com mai a la seva història, ha aconseguit la seva primera victòria a una competició europea. I quina victòria: eliminant el campió de les Illes Fèroe, el favorit de la semifinal de la Ronda Preliminar de la Champions League.

L’Inter, amb personalitat i força, ha sabut plantejar el partit de manera molt intel·ligent: controlant la pilota a la primera part i fer caure en desesperació l’HB, el rival illenc, que no controlava pas el joc malgrat unes quantes aproximacions perilloses a la porteria de Josep Gomes.

El gol de Jordi Betriu al minut 61 ha confirmat que l’Inter sabia fer front als campions de les Fèroe, amb qualitat per sobre el físic. De fet, els últims minuts l’equip dirigit per Alberto Lopo -quina estrena amb l’Inter com a entrenador- han estat plens de resistència defensiva amb molta força.

Ara l’Inter disputarà la final de la Ronda Preliminar divendres, a les 20 hores, contra l’FC Prishtina de Kosovo a la ciutat albanesa d’Elbasan, amb la intenció de continuar fent història.