Publicado el

A continuar creient

L’Inter Club d’Escaldes acaba la seva segona participació en la UEFA Champions League amb un millor rendiment que la temporada anterior, amb una victòria a la seva butxaca continental. La derrota a la final de la Ronda Preliminar serveix per reflexionar de cara al proper repte europeu: la Conference League.

La derrota contra l’FC Prishtina de Kosovo per 2-0 permet valorar el creixement de l’Inter, competint amb un alt nivell malgrat les diferències contra una plantilla professional. El nostre equip, tot i enfrontar-se a un equip físicament superior, ha sabut neutralitzar el rival amb la pilota per uns quants minuts del partit, que finalment ha acabat decidint-se per detalls.

Menció especial per al capità Sergio Moreno, que ha fet el seu partit número 100 amb la samarreta de l’Inter. Un sabor especial per al capità, que assoleix aquesta fita única a la història de l’Inter, des que es va refundar el 2015.

L’Inter ara ha de fer front una nova competició europea: la UEFA Conference League. El nostre equip accedeix a la segona fase classificatòria del torneig i jugarà contra el perdedor del partit entre el Teuta d’Albània i el Sheriff Tiraspol de Moldàvia, el 22 i el 29 de juliol.

El ‘centenari’ Sergio Moreno, emblema de l’Inter