Publicado el

Com als vells temps

Tres voltes, i començament al setembre. La Lliga Nacional torna al format clàssic, o almenys al que hi havia abans de l’esclat de la pandèmia, i l’Inter d’Escaldes es prepara per ser protagonista i defensar el títol de campió.

L’FC Ordino, recent campió de la Segona Divisió, serà el primer rival de l’Inter a la Lliga 21-22. El partit es juga diumenge 19 de setembre en un camp per definir, encara que el club ordinenc podria fer de local al Camp d’Esports d’Ordino.

«Tots els equips són competitius. Cada any la Lliga està creixent més, i tots els equips donaran molta guerra i serà difícil revalidar el títol. Que es jugui a tres voltes dóna una mica més de marge per competir molt millor. Com a jugador de l’Inter, volem guanyar en totes aquestes jornades, aquest és el nostre objectiu», declarava el nostre porter Josep Antoni Gomes, qui a més ha estat encarregat de comandar el sorteig de la competició traient les boletes.

CALENDARI DE LA PRIMERA VOLTA DE LA LLIGA 21-22:

Jornada 1 (19 de setembre): FC Ordino vs. Inter d’Escaldes

Jornada 2 (26 de setembre): Inter d’Escaldes vs. Atlètic d’Escaldes

Jornada 3 (3 d’octubre): UE Santa Coloma vs. Inter d’Escaldes

Jornada 4 (17 d’octubre): Inter d’Escaldes vs. UE Engordany

Jornada 5 (24 d’octubre): CE Carroi vs. Inter d’Escaldes

Jornada 6 (31 d’octubre): Inter d’Escaldes vs. FC Santa Coloma

Jornada 7 (7 de novembre): UE Sant Julià vs. Inter d’Escaldes

Josep Antoni Gomes, les ‘Mans d’Andorra’, ha col·laborat amb el sorteig de la competició (imatge: Youtube FAF)