Publicado el

Reafirmant el compromís

L’Inter d’Escaldes, un altre cop, enforteix el seu vessant institucional amb el compromís social. El nostre club va exposar dimarts la seva experiència amb la campanya «Mostra-li targeta vermella al racisme» (SRTRC, en les seves sigles en anglès) davant una sèrie d’expositors en coordinació amb la Cadena Europea pel Desenvolupament del Futbol (EFDN).

Enmig de les exposicions -entre les quals s’hi inclouien el Club Bruges de Bèlgica i el FC Toulouse, entre d’altres-, l’Inter va remarcar la importància d’impulsar aquesta campanya, sobretot entre els més petits de casa nostra, amb l’objectiu de continuar el nostre esperit de fomentar valors i generar identitat entre la nostra comunitat.

Durant la conferència telemàtica, el representant de l’Inter va ser Coke González, cap de comunicació del club.

Part dels assistents a la conferència telemàtica