Publicado el

Tornant a una terra històrica

El destí ha volgut que l’Inter Club d’Escaldes tardés solament un mes a tornar a la terra on va fer història. L’estadi Niko Dovana de Durrës (Albània) serà la seu de l’estrena del nostre equip a la UEFA Conference League, ara contra l’equip que fa de local en aquest reducte, el KF Teuta.

L’Inter torna al mateix estadi on va aconseguir la seva primera victòria de la història a les competicions europees, quan va guanyar-hi per 1-0 al Havnar Bóltfelag de les Illes Fèroe, durant la semifinal de la Ronda Preliminar de la UEFA Champions League. El gol de Jordi Betriu va ser un dels moments més feliços de la recordada nit del 22 de juny de 2021.

El retorn a Durrës correspon al partit d’anada de la Segona Ronda Classificatòria de la Conference League, a disputar-se dijous 22 de juliol a les 19 hores. Cinc dies després, dimarts 27 a les 17:45 hores, es jugarà el partit de tornada de l’eliminatòria a l’Estadi Nacional d’Andorra la Vella.

L’estadi Niko Dovana va ser la seu del golàs de Jordi Betriu a la UEFA Champions League