Publicado el

Benvingut, Aaron

L’Inter d’Escaldes afegeix un nou integrant a la seva plantilla del primer equip: el fisioterapeuta Aaron Guirao se suma oficialment a l’staff tècnic del club i farà la seva estrena oficial a la UEFA Conference League, quan l’Inter jugui el partit d’anada de la segona ronda classificatòria contra el KF Teuta en Durrës.

«Estic molt content perquè sóc bastant friki del futbol, que és una de les meves passions, juntament amb la fisioteràpia. Unir ambdues passions és molt gratificant per a mi», assenyalava el nouvingut.

Aaron forma part de l’staff de Clínica Mobile Andorra, un dels nostres partners. Nascut a Escaldes-Engordany fa 22 anys, va obtenir el grau de Fisioteràpia a les Escoles Universitàries Gimbernat de Barcelona.

Aaron amb Laura Figuera, els fisios de l’Inter, durant l’entrenament del nostre equip a l’estadi Selman Stërmasi de Tirana.