Publicado el

Creix la llegenda

El rècord mundial és nostre i continua creixent amb nosaltres! El nostre defensa Ilde Lima ha viatjat a Albània per disputar la UEFA Conference League amb un equipatge molt especial: la certificació de l’extensió del seu rècord mundial de la trajectòria més gran amb una selecció nacional, que ara s’estén per 23 anys i 350 dies.

«Estic molt content i orgullós de continuar escrivint la història del futbol andorrà. Vull que aquest rècord creixi per continuar posant el nom d’Andorra el més amunt possible», afirmava Il Capitano.

Ilde Lima, contra la República d’Irlanda, el darrer 3 de juny.

La certificació del seu rècord arriba després de disputar els últims partits amistosos de l’absoluta contra Irlanda i Gibraltar. Ara Ilde es concentra en el pròxim partit de l’Inter per la segona ronda classificatòria de la UEFA Conference League, contra el KF Teuta.

«Em fa molta il·lusió jugar aquesta nova competició europea, com és la Conference. Després de jugar i guanyar uns quants partits a la Champions League i a l’Europa League, també seria molt maco aconseguir amb l’Inter una victòria en aquesta nova competició», admetia.

Ilde Lima durant el primer entrenament de l’Inter a Albània per disputar la Conference.