Publicado el

Aprenentatge

Millor resumir-lo així. Malgrat que l’Inter arribava al partit de tornada amb l’avantatge del partit d’anada, el KF Teuta ha capgirat l’eliminatòria, aconseguint un 0-3 a la pròrroga.

Sí que és veritat que mai havia estat tan a prop el pas d’un equip andorrà a la tercera ronda d’una competició europea, després de la victòria a Durrës. Aquesta inèdita sensació s’escurçava davant un Teuta que ha arribat a Andorra amb una disposició molt més ofensiva i que l’Inter intentava controlar amb un voluminós treball defensiu.

El punt d’inflexió del partit ha estat el golàs de Sebino Plaku al minut 79: un xut de fora de l’àrea, de volea, a l’escaire de la porteria de Josep Antoni Gomes. Encara que l’Inter ha tingut ocasions per aconseguir el gol que mantingués l’avantatge de l’eliminatòria, un penal feia que el campió d’Albània s’hi posés per davant. La jugada de conflicte ha estat al minut 115, amb faltes contra Ilde Lima i Genís Soldevila dins de l’àrea, sense sanció per part de l’àrbitre ucraïnès Viktor Kopiievsky.

L’Inter d’Escaldes tanca la seva participació en la UEFA Conference League amb la fita de ser el primer equip andorrà en guanyar fora de casa durant la segona ronda d’una competició europea, juntament amb la recordada primera victòria de la seva història a la Champions League. Malgrat no aconseguir un objectiu que semblava molt proper, l’Inter marxa d’Europa amb una lliçó més per encarar el seu creixement.

L’Inter protesta les tres faltes no xiulades per l’àrbitre

GRÀCIES, AFICIÓ!

Per primer cop a la seva història, l’Inter ha acollit un partit europeu a les grades. Encara amb les mesures sanitàries escaients per evitar la propagació de la pandèmia, prop de 130 aficionats del nostre club (familiars, autoritats, gent del nostre futbol base i amics de la casa) han fet que el partit tingués un sabor únic.

Gràcies, a més, a totes les persones dels serveis d’ordre, salut i als operaris de la Federació Andorrana de Futbol per enfortir l’organització d’un esdeveniment que quedarà per sempre a la nostra història.