Publicado el

Una gran aliança

L’Inter Club d’Escaldes presenta un gran company que ajudarà amb el nostre permanent objectiu de fomentar valors mitjançant el futbol: la Fundació BIOT s’uneix al treball de la nostra Escola per contribuir amb el desenvolupament dels nostres jugadors.

La Fundació BIOT és una ONG destinada al desenvolupament de projectes socioeducatius, tant locals com globals, amb especial presència a l’esport. L’entrada de BIOT a la nostra Escola esdevé un impuls per als equips del nostre futbol base, gràcies a la seva filosofia de potenciar les virtuts de cada jugador amb ell mateix, amb altres persones i amb el seu entorn.

«Quan vaig tenir el primer contacte amb l’Inter, vaig quedar bocabadat del nivell humà que hi havia dins del club, el qual ja m’havien recomanat. L’Inter està a la nostra línia de pensament, amb la vocació formativa. Això fa molta il·lusió, de què un futbol diferent és possible», admetia Marc Pastor, director general de la Fundació BIOT.

Marc Pastor, a l’esquerra de la imatge, juntament amb el coordinador de la nostra Escola, Joël Martínez, i Santiago Santos, coordinador de la Fundació BIOT.

A partir de la temporada 2021-22, cada jugador de la nostra Escola entre 6 i 16 anys tindrà el seu perfil dins de la plataforma de BIOT que serà emplenada pels seus entrenadors, segons una sèrie de mètriques en funció dels valors socials i afectius. Els resultats podran ser compartits amb les famílies de cada jugador, per comprovar el seu desenvolupament.

«Hem de ser conscients de com està cada jugador de l’Inter. Tenir dades afectives, emocionals, ens ajuda a arribar de manera òptima al seu major desenvolupament possible. Sabem que cada nen es desenvolupa de manera diferent, cada nen és únic, i per tant té un potencial diferent. I el futbol és un bon motor per desenvolupar aquesta funció, i l’Inter ho té al seu ADN», afegia Marc Pastor.

La col·laboració de la Fundació BIOT està inclosa dins de la quota d’incorporació de cada jugador per a la temporada 2021-22. La Fundació també participa en projectes amb clubs esportius de Catalunya i a la Biot Academy de Guinea Equatorial.

Benvinguda, Fundació BIOT al nostre club! Amb vosaltres, SEREM MÉS!