Publicado el

El Sir ara és coach

El més normal seria dir «benvingut», però en aquest cas no cal perquè Fede Bessone no ha marxat de l’Inter d’Escaldes. De fet, el punt final a la seva etapa com a jugador no l’allunya pas dels camps perquè, a partir d’avui, és l’entrenador del nostre primer equip.

Bessone va arribar a un acord amb l’Inter per mantenir-se dins del club, ara amb la nova funció d’entrenador. D’aquesta manera, l’argentí continua al nostre club després d’haver anunciat que deixava de ser jugador actiu un cop l’Inter tancava la seva participació en les competicions europees.

«Estic molt feliç i amb moltes ganes de començar aquesta nova etapa. Agraeixo al club per la confiança dipositada en mi per assumir aquest repte, quin millor lloc que aquest per iniciar la meva etapa com a entrenador», reconeixia Bessone.

Fede encapçala per primer cop la banqueta d’un primer equip, ja que la temporada passada havia format part de l’staff tècnic del Futbol Club Andorra com a analista tàctic, mentre completava la seva última temporada com a jugador amb la nostra samarreta.

«Jo volia deixar-ho la temporada passada, però quan vam jugar la primera Champions contra el Drita vaig trobar un vestidor meravellós i la directiva em va proposar continuar almenys un any. M’agrada que l’Inter sigui un club amb humilitat i està intentant fer les coses bé, i els resultats estan sobre la taula», afegia l’entrenador.

Bessone comença un nou capítol dins de la seva vasta trajectòria al futbol, ja que com a jugador va viure experiències a l’FC Barcelona, Nàstic de Tarragona, Swansea City, Leeds United i Sporting Kansas City, entre d’altres. A l’Inter, Bessone va guanyar la Lliga Nacional 2020-21 i la Supercopa d’Andorra 2020.

Els treballs de pretemporada, amb Fede Bessone com a entrenador, comencen el 20 d’agost amb entrenaments i una sèrie de partits amistosos que seran anunciats pròximament. El primer repte oficial de l’Inter serà la Supercopa d’Andorra el 12 de setembre, contra la UE Sant Julià.

Bessone a la nostra parròquia, Escaldes-Engordany, per assumir el seu nou càrrec a l’Inter