Publicado el

Vine amb el teu club

L’Inter d’Escaldes és el teu club! I volem que això continuï durant la temporada 21-22. La nostra Escola de Futbol ha obert oficialment les inscripcions per al curs vinent, amb la gran novetat de la col·laboració de la Fundació BIOT per contribuir amb el desenvolupament social dels nostres jugadors.

Igualment que la darrera temporada i també al Campus d’Estiu, el procés d’inscripció serà online. El formulari d’inscripció inclou tres passos: l’enviament dels documents, emplenar les dades personals i adquirir la indumentària de la temporada.

Un petit gegant torna a la nostra Escola: Ludo Clemente s’afegeix a l’staff d’entrenadors

Una de les principals novetats aquesta temporada serà la incorporació de la Fundació Biot, que col·laborarà amb el desenvolupament dels valors de cada jugador entre 6 i 16 anys. Aquesta iniciativa enforteix l’esperit de la nostra Escola, que va més enllà del resultat o d’un nombre per contribuir a la nostra comunitat.

Una altra notícia és la creació de la categoria Baby, per a nens i nenes de 4 i 5 anys amb ganes d’aprendre abans de les categories competitives. I si es tracta de novetats, ben tornat a la nostra Escola Ludo Clemente, que s’uneix al nostre staff d’entrenadors que inclou professionals destacats al país com Joël Martínez, Otger Canals, Cristian ‘Kiki’ Martínez, Nico Medina i Óscar Monteagudo, entre d’altres.

CLIQUEU AQUÍ PER AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

De moment el calendari d’entrenaments de totes les categories es concentrarà al Prat del Roure de la nostra parròquia, encara que també s’hi inclou el Centre d’Entrenament de la FAF.

Continuem gaudint junts aquesta temporada!