Publicado el

Sabor a Coca

De ben segur promet més que endolçar la nostra plantilla, si no molt esforç, treball i constància. Jesús Coca s’afegeix a la plantilla del campió nacional, després d’arribar a un acord per una temporada.

«L’Inter és l’equip a batre a la lliga. És una gran oportunitat per a mi. Aquest club ha canviat moltíssim en poc anys. Ara per ara, l’Inter és el club més professional i seriós del país, i això atrau jugadors i gent», valorava el fitxatge.

Jesús Coca, amb formació futbolística al Córdoba CF i amb etapes al Cadet i Juvenil de l’Atlético de Madrid i al Real Madrid C, arriba a l’Inter després de set temporades a la lliga andorrana. El nascut a Almodóvar del Rio fa 32 anys, compartirà la porteria del nostre equip amb l’internacional Josep Antoni Gomes.

«És un al·licient per a mi. Prefereixo tenir un company que sàpiga competir i treballar. M’han parlat molt bé d’ell, segur que ens ho passarem molt bé», afegia Coca.