Publicado el

La visita del Mite

322 gols en 25 anys de trajectòria com a futbolista, amb només una aventura amb un club fora de Catalunya: l’Inter d’Escaldes. El màxim golejador de la història del futbol català forma part del nostre club: Santi Triguero, que va aprofitar una visita amb la família a Andorra per visitar un dels entrenaments de la pretemporada.

«M’ha fet molta il·lusió retrobar-me amb l’Inter. Sempre que vinc a Andorra parlo amb gent com Sergio, Ilde, Genís per saber on juga l’Inter. He vist un canvi gran, molt més professional. Quan jo vaig estar al club, hi havia aquesta idea d’anar cap a la professionalització i ara he vist un equip cent per cent professional en tots els aspectes», valorava Triguero.

Triguero va vestir la samarreta de l’Inter la temporada 2018-19

L’exdavanter va jugar en dotze clubs diferents, a més de disputar un partit amistós de la selecció catalana contra Argentina l’any 2008. Una trajectòria que li va fer coincidir amb un altre protagonista de l’Inter: Fede Bessone, avui entrenador.

«Amb el Fede tinc amistat. Vaig jugar moltes vegades contra ell a Segona B i Tercera de la lliga espanyola. Amb el Fede, el club ha fet un pas endavant molt gran», assenyalava.

Quatre gols en 14 partit de la temporada 2018-19 és el registre de Santi Triguero a l’Inter, molt important per a l’enlairament del nostre club cap al cim del futbol andorrà. Triguero és part de la nostra història.

Una xerrada plena de futbol: Fede Bessone i Santi Triguero