Publicado el

El primer de la temporada

La pretemporada de l’Inter d’Escaldes temporada 2021-22 confirma la bona feina amb el primer triomf: en un amistós d’entrenament, el nostre equip ha guanyat per 1-0 contra Atlètic Escaldes en un partit disputat al Centre d’Entrenament de la FAF.

Un gol matiner de Jordi Betriu -golàs, per cert- al minut 2 de partit ha inclinat el marcador en favor de l’Inter, molt intel·ligent amb la pilota i molt clar amb les idees que vol imposar l’entrenador Fede Bessone. Al nostre equip han tingut participació els jugadors confirmats per al curs vinent com també uns quants jugadors a prova.

El pròxim partit de pretemporada de l’Inter serà dijous a les 20:30 hores contra el CE Artesa de Segre, a l’Estadi Municipal de la ciutat de la Noguera.

Chus Rubio, un dels fitxatges de la temporada, superant la defensa rival