Publicado el

Un altre reforç de qualitat

L’Inter d’Escaldes fa oficial el fitxatge per a la temporada 2021-22: Ahmed Belhadji. El davanter de 23 anys arriba per una temporada procedent del CF Orihuela de l’extinta Segona B espanyola.

«Tinc una molt bona sensació del club, que és un club molt professional en tot. També l’equip, amb jugadors professionals, un bon grup. La cosa pinta bé, perquè és un equip molt competitiu», valorava el nou jugador del bicampió andorrà.

Ahmed, nascut al Maroc, però criat a Tàrrega, ha tingut una destacada trajectòria com a futbolista: amb formació a la UE Tàrrega, va fixtar per la UE Cornellà i després va arribar al Real Zaragoza, on va estrenar-se amb el primer equip a la Segona Divisió espanyola.

«Em considero un jugador molt ràpid, desequilibrant a l’u contra u i a vegades molt tècnic. El meu objectiu a l’Inter és intentar quedar campió», concloïa.

Belhadji, que s’ha incorporat a la plantilla sota les ordres de l’entrenador Fede Bessone, és la cinquena incorporació per al curs 21-22, juntament amb Joel Paredes, François Gomis, Chus Rubio i Jesús Coca.