Publicado el

Fins a la cuina

Aquesta frase, la del títol, se sentia sovint des de la banqueta de l’Inter durant el partit. Una frase que intenta reflectir l’alta intensitat que s’hi volia imposar en cada racó del camp de joc. I així ha estat: el nostre equip ha aconseguit una victòria voluminosa al seu tercer partit de pretemporada.

El triomf per 6-0 davant el CF Linyola és un bon reflex del treball durant la pretemporada, sense afluixar en cap moment i amb la intenció de sumar minuts per practicar moviments de cara a les competicions oficials. Un triplet de Genís Soldevila, un doblet de Joel Paredes i un gol en pròpia porta han establert el marcador final.

L’Inter sumarà un nou partit amistós, contra el CF Balaguer, l’últim abans de l’estrena del nostre equip a les competicions domèstiques 21-22, diumenge a la Supercopa d’Andorra davant la UE Sant Julià (18:00, Estadi Nacional).

Allande Caetano, un dels juvenils incorporats a la pretemporada, en una acció ofensiva