Publicado el

Niño de Elche

No es tracta del poeta i cantant de flamenc valencià, però per la seva edat i origen es pot dir que Jorge Vicente -més conegut com a Junior- és també el Nen d’Elx que l’Inter acull per gaudir de les seves condicions futbolístiques.

«Quan va arribar-hi, la meva sensació és que l’equip era un grup molt fort i sobretot unit. Al llarg de la pretemporada he mantingut aquesta sensació», reforçava Junior.

El migcampista nascut a Elx fa 18 anys s’incorpora al primer equip de l’Inter per una temporada, després de compartir la pretemporada i també els entrenaments previs a la UEFA Conference League.

«Avui l’Inter és l’equip a batre, és el favorit i aspirem a tot. Vull guanyar tot amb l’Inter i aprendre-hi molt, perquè hi ha molta gent amb experiència i trajectòria», confessava el jugador.

Junior va tenir formació futbolística a l’Elche CF de la seva ciutat fins a la categoria Infantil. Després d’etapes pel Kelme i Celtic Elche, el jugador va formar part del filial del FC Andorra fins a la darrera temporada.