Publicado el

Supercampions again

La Supercopa es queda a casa! L’Inter d’Escaldes revalida el títol d’aquesta competició després d’imposar-se a la UE Sant Julià per 2-1, i així comença la temporada local amb una nova estrella al palmarès del club.

Amb gols de Genís Soldevila i Gerard Artigas -i dues assistències de Jordi Betriu, el MVP de la final-, l’Inter ha aconseguit imposar-se en el partit de definició el primer títol de la temporada. No ha estat gens fàcil la victòria davant l’últim campió de copa, un equip molt físic i que ha tingut més la pilota que l’Inter que, però, ha sabut definir el partit als moments claus.

Gerard Artigas ha certificat la victòria

És el segon títol de la Supercopa de l’Inter, i el sisè títol de la història del club. Un bon al·licient de cara al començament de la Lliga Nacional 21-22, on l’Inter també defensa el títol. El primer partit en la pròxima competició local serà diumenge 19 de setembre a les 18:30 hores, contra l’FC Ordino.

AFICIÓ COM MAI ABANS

L’Inter d’Escaldes no ha estat sol durant el partit a l’Estadi Nacional: més de 120 persones han fet costat al nostre equip. Molt bona part de l’afició han estat nens de la nostra Escola, una de les més nombroses del país. Un suport cabdal per guanyar un nou títol.