Publicado el

Casadesús és nostre!

S’acaba el misteri: arriba a l’Inter Club d’Escaldes un dels jugadors amb la trajectòria més destacada a la Primera Divisió espanyola dels últims anys. Víctor Casadesús s’ha unit a la plantilla del campió andorrà.

«Estic molt content. L’acollida amb els companys ha estat molt millor del que esperava. Abans d’arribar-hi només em deien bones paraules del club, però des que estic aquí la meva sensació s’ha multiplicat. Jo vinc aquí per sumar i mantenir el que s’ha aconseguit i, per què no, superar-ho», reconeixia durant la seva presentació.

El davanter de 36 anys arriba per una temporada a l’Inter i serà la seva primera experiència fora de les competicions espanyoles, malgrat que ja residia al país després del seu últim pas per l’FC Andorra, a l’extinta Segona B.

«Fa dos anys vaig venir a jugar a Andorra i estic encantat al país, amb la seva gent. Volia mantenir-me aquí i l’Inter m’ha obert les portes per continuar a Andorra», admetia.

EL DIVERTIT VÍDEO DE LA PRESENTACIÓ DE VÍCTOR CASADESÚS AMB L’INTER

Casadesús compta amb 11 temporades d’experiència a la Primera Divisió espanyola, militant al RCD Mallorca i Levante UD. També ha jugat a Segona Divisió, amb la Real Sociedad, Nàstic de Tarragona, el CD Tenerife i l’AD Alcorcón. En total ha marcat 111 gols en partits de categoria sènior. A més, Víctor va ser internacional per Espanya guanyant l’Eurocopa sub-19 de 2004 i participant en la Copa del Món sub-20 dels Països Baixos el 2005.

«Jo em sento un més de l’equip, més enllà de la meva trajectòria. Jo vull fer-ho bé, que els meus companys i el cos tècnic estiguin bé. Amb això, jo estaré content», manifestava.