Publicado el

Albània es manté entre nosaltres

L’Inter Club d’Escaldes fa oficial un nou fitxatge per a la temporada 21-22. I no es tracta de qualsevol incorporació: per primer cop, el nostre club compta amb un jugador de nacionalitat albanesa. Besjan Bërnaca és part de la història que l’Inter va escriure a Albània en les competicions europees.

Besjan, migcampista de 19 anys, s’incorpora al primer equip per una temporada. La seva història amb l’Inter és molt particular: el jugador va ser convidat pel club després de la victòria contra el KF Teuta per la UEFA Conference League. Les seves condicions van convèncer l’Inter per poder unir-se a la plantilla que dirigeix Fede Bessone.

«Estic molt content d’estar a l’Inter. Sóc molt feliç per poder jugar en aquest club. Espero que pugui estar molt temps a l’Inter, gaudint d’aquesta experiència», assegurava durant la seva presentació.

Besjan Bërnaca ha aportat la seva dinàmica a l’Inter

‘Besi’, com es fa dir, és un migcampista amb molta dinàmica, amb participació a la selecció sub 17 d’Albània. Molt bona part de la seva formació futbolística la va fer a l’FC Internacional Tirana, una de les pedreres del país adriàtic. A més, Bërnaca va jugar la temporada 20-21 a l’NK Lokomotiva Zagreb de Croàcia.

«Jo continuo gaudint d’aquesta oportunitat i espero donar el màxim per millorar com a jugador. Espero assolir el màxim amb l’Inter, lluitant per aconseguir la Lliga», remarcava.

Besjan és l’últim dels fitxatges de l’Inter per a la temporada 21-22. El llistat d’incorporacions d’aquest curs es completa amb François Gomis, Joel Paredes, Chus Rubio, Jesús Coca, Ahmed Belhadji, Junior i Víctor Casadesús. Tots ells tenen la fitxa federativa disponible per a la Lliga Nacional 21-22, que l’Inter comença diumenge a les 18:30 hores, contra l’FC Ordino.