Publicado el

Un inici molt dolç

L’Inter d’Escaldes ha començat de molt bona manera la defensa del títol de la Lliga Nacional, que va obtenir a les darreres dues temporades. El nostre equip ha guanyat a l’FC Ordino, recent campió de Segona Divisió, per 4-0.

L’Inter ha dominat amb claredat tots els sectors del camp, controlant la sortida de pilota i pressionant des de l’àrea contrària. Dos gols de Jordi Betriu, un d’Adrià Gallego i un altre de Joel Paredes han configurat la victòria.

Primer gol d’Adrià Gallego en 17 partits amb l’Inter

Un punt destacat de la jornada ha estat l’estrena de l’albanès Besjan Bërnaca amb la samarreta de l’Inter, durant els últims 30 minuts. A la segona part també hi ha sortit al terreny de joc Josep Maria Cabanes, únic jugador en actiu present en els sis títols de la història del club. Per la seva banda, Emili García ha complert 50 partits amb l’Inter.

Primers tres punts per a l’Inter que, diumenge vinent, jugarà contra l’Atlètic Escaldes.

Fede Bessone s’estrena amb una bona victòria com a entrenador a la Lliga Nacional