Publicado el

Un cop de mà

Un equip solidari. Aquesta filosofia que sovint es reflecteix a l’Inter d’Escaldes fora del camp, avui ha estat palesa durant el partit. El fet que el nostre equip hagi marxat amb bones sensacions, malgrat tancar el partit amb un jugador menys, és sinònim d’esforç i coratge en moments claus.

L’empat sense gols contra l’Atlètic Escaldes sembla minso després de les ocasions que ha gaudit l’Inter, sobretot a la primera part, amb Ahmed Belhadji molt actiu, buscant opcions a l’atac. Excepte jugades puntuals, l’Inter ha fet que el partit es jugués molt més a prop de la porteria rival. De fet, al minut 36 s’ha protestat un penal per mà d’un oponent.

En un partit amb una dosi de fricció, l’Inter ha aconseguit imposar el seu joc més a prop de l’àrea rival.

A la represa, un guió molt semblant però amb l’Atlètic aprofitant espais en contraatac. Ni l’expulsió d’Emili García al minut 76 ni el penal en contra arran d’aquesta acció (el xut al travesser) han minvat el ritme i la intensitat de l’Inter, molt més a prop d’aconseguir la victòria. La presència de Víctor Casadesús, que hi ha ingressat quan faltaven cinc minuts per al final, s’ha notat amb profunditat i tècnica. En l’àrea contrària, Josep Antoni Gomes ha tingut dues aturades colossals al final del partit.

L’Inter, únic equip sense rebre gols en les dues primeres jornades de la Lliga 21-22, suma quatre punts. La pròxima jornada enfrontarà la UE Santa Coloma, líder amb sis punts.

Primers minuts oficials de Víctor Casadesús amb la samarreta de l’Inter