Publicado el

Líders per una bona estona

L’Inter Club d’Escaldes assoleix un altre cop el lideratge de la Lliga Nacional, després d’imposar-se a l’equip que portava la condició de capdavanter, la UE Santa Coloma. El nostre equip ara encapçala la classificació de la competició que, s’atura pels partits de la selecció absoluta.

La victòria per la mínima davant l’equip groc-i-negre demostra la capacitat de l’Inter en resoldre situacions adverses, amb equips molt voluntariosos per defensar la seva porteria i aprofitar una errada del rival. En aquest sentit, els dirigits per Fede Bessone han sabut obrir aquest cadenat amb mobilitat de pilota i precisió ofensiva.

Ahmed Belhadji ha marcat el seu primer oficial amb el nostre equip, amb el seu gol al minut 73. Josep Antoni Gomes continua sent l’únic porter amb la porteria a zero als tres partits de lliga. La notícia dolenta de la jornada ha estat la lesió d’Iván de Nova, amb una lesió en un dels isquiotibials.

Inter suma set punts i és el líder de la competició. El seu pròxim partit serà contra la UE Engordany, el pròxim 17 d’octubre, un copa acabats els partits de la selecció d’Andorra -amb sis jugadors de l’Inter preconvocats- pel Pre-mundial contra Anglaterra i San Marino.

Ahemd Belhadji, autor de l’únic gol del partit