Publicado el

Nou entrenador de l’Escola

L’Escola de l’Inter Club d’Escaldes compta amb un nou entrenador: Kevin Santos s’incorpora al nostre futbol base per encapçalar la categoria Infantil, que aquesta temporada es presenta a les lligues nacionals amb dos equips.

Kevin, amb experiència en el futbol base del CF Pas de la Casa i en diversos clubs de futbol sala del país, se suma a la nostra Escola que, aquesta temporada acull a més de 160 nens, gràcies a la confiança de la comunitat en el nostre projecte esportiu. Aquest creixement es reflecteixi, per exemple, en el fet que la categoria Infantil presentarà equips A i B a causa de l’increment en el nombre de jugadors.

«Hem de fer front aquest repte amb qualitat. Mentre els jugadors gaudeixin el que fan, hem fet el més important. Som una Escola i remarquem el procés d’aprenentatge dels nens, que el resultat no és del tot important. Sí que competirem, evidentment, perquè som al club més important del país. Estic molt il·lusionat amb aquest repte», sostenia el nou entrenador.

L’estrena de Kevin Santos a la banqueta de l’Infantil serà dissabte a les 14 hores, quan l’equip A s’enfronti l’Atlètic Escaldes. Dues hores després, l’equip B juga davant l’FC Santa Coloma.

VEGEU TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL NOSTRE FUTBOL BASE

Kevin Santos comença a encapçalar els entrenaments al Prat del Roure de la nostra parròquia