Publicado el

La recuperació ha començat

Un d’ells va patir un trencament als isquiotibials. L’altre, també. Un d’ells va passar pel quiròfan. L’altre, també. Un d’ells va patir la lesió al camp. L’altre, també. Un d’ells és defensa. L’altre, també.

Massa coincidències per dos casos amb solament sis dies de diferència. Ilde Lima i Iván de Nova, però, comencen amb optimisme el seu llarg procés de recuperació després de les intervencions quirúrgiques que van viure.

En el cas d’Ilde Lima, que va patir el trencament del tendó lliure de la seva cama dreta durant el partit de la selecció davant Anglaterra, s’espera un temps de recuperació de quatre mesos abans de tornar al camp.

«Si m’haguessin dit, no m’ho creuria. Ara queda un llarg i lent procés de recuperació que vull fer-li front amb ganes per poder tornar a jugar. Agraeixo la Clínica Sant Josep de Manresa i a l’equip mèdic encapçalat pel doctor Jordi Puigdellívol pel tracte rebut, realment molt top», declarava el nostre defensa, rècord mundial amb la trajectòria més llarga amb una selecció nacional.

Ilde Lima, al moment de patir la lesió davant Jason Sancho de la selecció d’Anglaterra.

Iván de Nova, per la seva banda, continua la seva recuperació després de partir el trencament del tendó central de l’isquiotibial de la seva cama esquerra. S’estima que el temps de recuperació pot tardar entre tres i quatre mesos.

«Les primeres setmanes són molt difícils, perquè l’operació és recent i he de fer repòs. Un cop avanci el temps, segur això es veu amb altres ulls, quan pugui treballar al gimnàs, unint-me amb els meus companys. Cada dia rebo missatges d’ànims per part d’ells, del cos tècnic i la directiva. Aquesta connexió l’he notat sempre, no solament ara, això de preocupar-se del company», admetia el defensa tarragoní.

Un d’ells tornarà més fort. L’altre, també. Amb tots dos, SEREM MÉS.

El nostre equip amb les mostres d’afecte per als lesionats. Tant és així que Jordi Betriu va dedicar a Iván de Nova el seu gol contra la UE Engordany.