Publicado el

Entre dues ‘Paredes’

Líders. Porteria a zero en 450 minuts. L’Inter d’Escaldes continua a pas ferm després d’una nova victòria a la Lliga Nacional, ara davant el CE Carroi.

El 2-0 en favor de l’Inter confirma la bona dinàmica del nostre equip, amb domini sobre el rival amb mobilitat de pilota i profunditat en atac. Aquesta característica ha estat palesa sobretot a la primera part, quan el nostre equip ha establert la diferència.

Primer partit de Victor Casadesús com a titular

Joel Paredes, autor d’un doblet, és ara el golejador de l’Inter a la Lliga Nacional amb quatre gols, encara que l’estadística oficial li’n treu un de la primera jornada per considerar-ho gol en pròpia porta. Més enllà del debat numèric, el davanter barceloní gaudeix d’un bon moment amb noves dianes.

Dels altres jugadors destacats de la jornada, Jesús Coca s’ha estrenat oficialment a la porteria, mantenint la porteria de l’Inter com l’única sense gols en tota la competició. Per una altra banda, Víctor Casadesús i Junior han jugat el seu primer partit de la temporada com a titulars.

Inter suma 13 punts i rebrà com a capdavanter a l’FC Santa Coloma, en el partit destacat de la sisena jornada de la Lliga Nacional.

Jesús Coca ha mantingut l’imbatibilitat de la porteria de l’Inter