Publicado el

Seny, pit i Inter

Un altre cop, l’Inter d’Escaldes és capdavanter dins i fora del camp. La nostra essència pel benestar de la comunitat es reflecteixi novament amb una de les nostres iniciatives. El nostre equip lluirà una samarreta de color rosa, per cloure el mes de la prevenció del càncer de mama, les quals tindran un objectiu benèfic gràcies a Gol Solidari.

Aquesta samarreta s’estrena diumenge, al partit davant l’FC Santa Coloma, mateix rival de l’anterior versió de l’equipació rosa l’any 2019. La indumentària serà posteriorment subhastada a través del nostre partner Gol Solidari, que recaptarà els fons en benefici de l’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA).

Aquesta serà la sisena versió de samarretes commemoratives de l’Inter, sempre amb finalitat benèfica per conscienciar que el futbol també és una eina per difondre valors.