Publicado el

Crack-sadesús

La presència de Víctor Casadesús no solament genera sensació a l’Inter Club d’Escaldes, sinó també en tot el futbol andorrà. Gràcies a la seva trajectòria, amb 11 temporades a la Primera Divisió espanyola, amb 111 gols a la categoria sènior i amb experiència mundialista a la Copa del Món sub-20 de 2005 amb Espanya, el davanter es consolida com a una de les personalitats més reconegudes del nostre futbol.

La Federació Andorrana de Futbol ha publicat un reportatge amb Casadesús i el migcampista de la UE Sant Juià Dani Benítez, un altre jugador amb experiència a l’elit del futbol espanyol, arran del pròxim partit de lliga entre l’Inter i el club lauredià.

«A l’Inter em van comentar que hi havia estat Alberto Lopo, un altre jugador amb trajectòria. Tenim una lliga molt competitiva, jo estic encantat jugant aquí, encara que costa arribar-hi. Que estigui el Dani i jo hi estiguem, és un exemple que la lliga està creixent», admetia Víctor Casadesús, en la prèvia d’un partit cabdal per mantenir el capdavant de la classificació.

Víctor Casadesús amb Dani Benítez