Publicado el

Més a prop de l’èxit

Imbatuts en tota la primera volta. Solament un gol en contra en tota la competició. El segon equip més golejador de la competició, amb 11 dianes. I el que és millor: encara que els rivals posin molta dificultat en enfrontar-nos, acabem amb bones sensacions gràcies al domini al qual sotmetem al camp.

Això és l’Inter d’Escaldes, en aquesta versió 2021-22 amb la direcció tècnica de Fede Bessone. L’empat sense gols davant la UE Sant Julià, sembla minso arran de la superioritat del nostre equip, sobretot a la segona part. A la primera meitat, l’Inter ha demostrat la seva solidesa defensiva, mantenint-hi lluny els intents ofensius del rival que ha competit molt bé.

L’Inter tanca la primera volta de la Lliga Nacional amb 15 punts, gràcies a les quatre victòries i tres empats aconseguits en aquests set primers partits de competició. Després de l’aturada de seleccions, l’Inter reprèn la competició contra l’FC Ordino.

Josep Antoni Gomes continua fent créixer el cadenat defensiu de l’Inter