Publicado el

Dormint al capdavant

L’Inter d’Escaldes torna al capdavant de la Lliga Nacional 2021-22, encara que falti un partit per saber si aquesta condició serà definitiva al final de la jornada 8. El nostre equip ha aconseguit una victòria contundent davant l’FC Ordino.

El 3-0 contra l’equip del nord del país ha estat una bona demostració de la readaptació de l’Inter a la competició: tot i tenir un estil molt marcat de jugar, amb ordre des de la defensa i molt moviment de pilota en el migcamp, l’equip dirigit per Fede Bessone ha tingut més profunditat a l’atac, amb ocasions més marcades a l’àrea i, per tant, més perill davant la porteria rival.

Primer partit de Besjan Bërnaca des de l’inici del partit

Tot això, sense deixar la rigorositat defensiva, que fa que l’Inter es mantingui amb només un gol en contra durant tota la competició.

Dins de les novetats d’aquesta tarda, l’albanès Besjan Bërnaca ha viscut el seu primer partit com a titular de l’Inter. A més, François Gomis ha pogut estrenar-se a la lliga després de superar una fractura al seu braç esquerre.

François Gomis ha tornat a vestir la samarreta de l’Inter després de 70 dies

HULK-TRICK

Menció especial mereix Gerard Artigas, autor dels tres gols de l’Inter davant l’FC Ordino. El davanter barceloní ha aprofitat les noves variants en atac de l’Inter per aconseguir una jornada rodona, com la pilota que s’endurà a casa gràcies al seu hat-trick.

Artigas, que jugava el seu 30è partit amb l’Inter, ara és el cinquè màxim golejador de l’Inter des que es va refundar fa sis anys: suma 14 gols, superant Xavi Andorrà que en tenia 12. El hat-trick de ‘Hulk’ fa que l’Inter ara sigui l’equip més golejador de l’actual edició de la lliga, amb 14 gols.

De penal, Artigas ha anotat el seu tercer gol de la jornada