Publicado el

Forfet de temporada

Una jornada molt blanca per a l’Inter d’Escaldes, que manté el capdavant de la Lliga Nacional. En un partit que s’ha tornat atípic a causa de la nevada, el nostre equip ha aconseguit mantenir la distància amb els seus perseguidors.

L’empat a un gol davant l’Atlètic Escaldes ha d’analitzar-se amb dues òptiques. A la primera part, quan encara la neu era massa tènue, l’Inter ha gaudit de les millors oportunitats davant un equip fort defensivament i ràpid en atac. El nostre equip arribava amb volum ofensiu per inquietar l’oponent. No obstant això, la llauna s’ha obert gràcies a un golàs de Ludo Clemente, que ha xutat al minut 40 des de 50 metres per vulnerar el porter rival.

La segona part, molt condicionada per la neu, ha impedit que l’Inter desenvolupés el seu joc associatiu i ha acabat competint davant un rival que dividia cada pilota amb ímpetu. L’empat ha arribat amb una falta indirecta després d’una cessió força dubtosa. És el segon gol que encaixa l’Inter en nou partits de lliga.

L’Inter suma 19 punts i es beneficia de l’empat dels altres rivals a la part alta de la classificació, la UE Santa Coloma i la UE Sant Julià. Els colomencs, que tenen un partit menys, seran el pròxim rival de l’Inter que buscarà continuar certificant el lideratge. Encara que sigui sobre neu.

Vista general del Centre d’Entrenament de la FAF durant els últims minuts del partit. Sota aquestes línies, una vista específica.