Publicado el

Una mica més de camp

Millor enfocar-ho per la vessant positiva: l’Escola de l’Inter d’Escaldes tindrà temps per mantenir el ritme als diferents formats de futbol sobre gespa. L’ajornament de les competicions d’hivern de futbol sala fa que els equips hi puguin tenir una mica més de rodatge.

La postergació de l’inici del futbol sala al futbol base va decidir-se després d’una reunió telemàtica de la Federació Andorrana de Futbol amb diferents representants de clubs. L’actual situació epidemiològica és la principal raó de l’ajornament, considerant-se el bon nombre de jugadors contagiats o confinats, a més que la pràctica esportiva en pavellons ha de dur-se a terme de moment amb mascareta, entre altres motius.

L’ajornament de les lligues de futsal per al gener, permet que es puguin recuperar els partits ajornats de futbol-gespa durant desembre, sigui per la pandèmia o per condicions meteorològiques. L’Inter també estudia aprofitar aquest període de temps per fer partits amistosos sobre gespa.

L’Aleví C és un dels equips que recupera el seu partit ajornat durant desembre

QUE SIGUI UN BON NADAL

El 22 de desembre és la data marcada pel comiat del 2021 per part de l’Escola de l’Inter d’Escaldes. Serà una jornada familiar, amb l’objectiu de reunir-nos com a club abans de les festes de Cap d’Any. Si la situació epidemiològica ho permet, la jornada es durà a terme al Prat del Roure de la nostra parròquia en un horari que coincideixi amb els entrenaments de l’Escola.

La jornada nadalenca no es realitzava des de temps prepandèmics