Publicado el

Tindrem paciència

Un desembre força accidentat ha de viure l’Inter d’Escaldes, tant per motius meteorològics com per la situació sanitària. Les dures raons esmentades fan que la planificació per tancar l’any 2021 sigui sobtadament modificada.

La neu ha causat una mena d’alteracions al país des que va caure-hi la setmana anterior: el partit del nostre primer equip contra la UE Santa Coloma ha quedat ajornat després de la nevada de la matinada de diumenge, que no solament ha inutilitzat les instal·lacions del Centre d’Entrenament de la FAF sinó també ha condicionat la mobilitat al Centre Esportiu d’Alàs, indret alternatiu per disputar la Lliga Nacional. La nova data i horari del partit seran comunicats amb antelació. El nostre equip també podria veure alterada la seva agenda d’entrenaments per la mateixa causa.

Fa una setmana, l’Inter va jugar malgrat la nevada sobre el camp. Avui en va ser impossible.

L’altre motiu de canvis ha estat la Covid-19: les noves mesures adoptades per les autoritats no solament van fer ajornar el començament de les lligues de futbol sala per al futbol base, sinó també condicionen a l’ús de la mascareta per a partits a l’exterior des del Prebenjamí fins a Juvenil. Per aquesta raó, el nostre club ha decidit la suspensió dels possibles partits amistosos dels caps de setmana de l’11 i 18 de desembre, igualment que el berenar de Nadal. Tot i que l’evolució de la pandèmia podria modificar les mesures sanitàries, la tendència és mantenir aquestes determinacions fins a final del 2021.

El primer equip també ha vist alterada la seva dinàmica d’entrenaments amb les noves mesures que exigeixen el control sanitari en accedir a les instal·lacions de la FAF.

Tal com la darrera temporada, l’ús de la mascareta torna a ser obligatori al futbol base