Publicado el

«Estic al millor club d’Andorra»

Que les nevades, que la Covid-19. Dies convulsionats ha viscut tot el futbol andorrà, arran d’aquests dos motius de força major que fan que tot canviï. El primer equip de l’Inter d’Escaldes, per exemple, ha canviat la seva planificació almenys tres cops en els últims deu dies, juntament amb dos partits oficials ajornats.

«Sí que ens perjudica aquesta aturada, ja que estàvem amb una línia molt bona. Notava l’equip cada dia millor, amb les idees del míster. Però res, això sovint passa a Andorra i és una llàstima que no hi hagi més camps disponibles. No obstant això, no hem de tenir cap excusa, i hem de preparar l’últim partit de la millor manera possible i així tancar l’any amb un bon gust de boca», remarcava Sergio Moreno.

La neu, principal protagonista durant nombrosos entrenaments de l’Inter

Ara s’espera que l’Inter hagi de disputar fins i tot cinc partits el mes de gener, en comptes de l’únic que estava previst fa un parell de setmanes: el dia 31, contra l’FC Santa Coloma, pero començar oficialment l’any 2022. Un partit que, ara per ara, podria marcar la pulsació de la Lliga Nacional de cara a l’última volta de la fase regular.

«Any rere any, la Lliga està molt més igualada. Hi ha millors jugadors, millors entrenadors, cada club té una millor estructura, i tot plegat fa que competició creixi i que cada any sigui molt més difícil guanyar-la. El que és bo per nosaltres és que encara hi som líders i s’ha de treballar de valent per mantenir aquesta posició», subratllava Sergio.

L’Inter és, a hores d’ara, el líder de la Lliga Nacional 21-22

Moreno, el capità de l’Inter, l’únic jugador amb més de 100 partits oficials des que el club va ser refundat el 2015, que va assolir el seu centenari de partits a la UEFA Champions League 2021-22 contra el Prishtina de Kosovo a l’estadi Elbasan Arena d’Albània. El mateix noi que va arribar a l’Inter per donar un cop de mà al nostre projecte esportiu durant el seu primer any a la màxima categoria, la temporada 2017-18. Una realitat molt diferent de l’actual.

«Estic encantadíssim per formar part del millor club d’Andorra. Sí que és veritat que l’Inter ha crescut una barbaritat. Jo vaig arribar el primer any després de l’ascens i tot ha millorat moltíssim. Això no vol dir que quan vaig arribar-hi no hi hagi una bona estructura, clar que no; tant és així que vam fer un rendiment per admirar, a punt de ficar-nos a Europa. Estic molt content de com l’Inter progressa, tocant el professionalisme, amb entrenaments de matí, amb gimnàs, amb estructura seriosa», sentenciava el capità.

25 de juny: dia del centenari de Sergio Moreno amb l’Inter