Publicado el

Un clàssic: la Copa

Un altre cop, Inter d’Escaldes versus UE Sant Julià. El nostre equip buscarà començar una bona aventura a la Copa Constitució 2022 davant el campió vigent de la competició.

A causa del sorteig de la Copa emès dimecres, l’Inter tindrà l’oportunitat de buscar un bon resultat davant el mateix rival que va imposar-se a les semifinals de la Copa Constitució anterior. El partit serà el 16 de gener a les 11 hores al CE La Massana.

Si l’Inter s’imposa als lauredians, enfrontarà al guanyador del partit entre l’FC Ordino i l’FC Santa Coloma, en quarts de final, el 23 de gener a les 16 hores al Centre d’Entrenament de la FAF. La semifinal que correspon a aquest emparellament es jugarà el 7 d’abril a les 20:45 hores, també a la Borda Mateu.

Una nova oportunitat per a l’Inter d’Escaldes per reeditar l’alegria de la temporada 2020, quan el nostre equip va aixecar la Copa per primer cop a la seva història.

L’últim partit no corresponent a la Lliga, entre Inter i Sant Julià, va ser el 12 de setembre durant la Supercopa d’Andorra 2021, quan el nostre equip va aixecar el trofeu gràcies a una victòria per 2-1.