Publicado el

Tret d’un barret de Nadal

Diuen que mai es rendeix. Sí, és una frase que s’ha popularitzat pertot arreu amb els equips lluitadors. L’Inter d’Escaldes tanca l’any 2021 exhibint aquesta característica que, en dies com avui, cal reafirmar al camp.

L’empat a dos gols contra la UE Santa Coloma, confirma que dia rere dia la disputa per la Lliga Nacional serà molt tancada i, encara més, amb més equips convidats a la lluita. Els colomencs, que de bon principi no apareixien com a candidats pel títol, demostren ser un equip molt ordenat i convençut, aprofitant els errors del rival.

Acció d’Ahmed Belhadji per la dreta de l’atac de l’Inter

I així ha estat el partit que tancava l’any per a l’Inter: excepte dos errors puntuals, l’Inter ha demostrat una dinàmica no gaire vista durant aquesta temporada, amb trasllat de pilota i pressió alta, contra un rival que es defensava correctament. La igualtat, tot i això, és justa pels mèrits d’ambdós equips i pels errors arbitrals (dos errors en favor de l’Inter força dubtosos, per exemple) que han condicionat un bon partit.

Genís Soldevila, que avui ha jugat el seu partit número 90 amb l’Inter, aconseguia marcar al minut 23. I Víctor Casadesús, amb un gran xut llunyà, tancava un empat final al minut 96, després de molts minuts d’un Inter superior.

El nostre equip clou un any 2021 inoblidable, amb un títol de Lliga, un altre de Supercopa, la primera victòria de la història en competicions europees i el capdavant de la classificació de l’actual curs, amb 20 punts. El pròxim partit oficial de l’Inter està programat per al 9 de gener, contra la UE Engordany, per l’onzena jornada de la Lliga Nacional.

Primer gol de Genís Soldevila a la Lliga 21-22