Publicado el

Torna el Derbi Andorrà

Un altre cop, el campió d’Andorra contra el degà d’Andorra! L’Inter d’Escaldes estrenarà l’any 2022 amb un enfrontament de luxe: serà contra el Futbol Club Andorra, de la Primera Divisió RFEF i referent del futbol del Principat.

El 5 de gener a l’Estadi Nacional, en un horari per determinar, es durà a terme el partit amistós entre el bicampió i actual capdavanter de la Lliga Nacional, i l’equip que representa Andorra a les competicions professionals del futbol espanyol.

Serà un amistós de preparació per als primers partits oficials d’ambdós equips, ja que l’FC Andorra viatja a Madrid per disputar la Lliga de Primera RFEF contra el Real Madrid Castilla el 8 de gener, mentre l’Inter reprèn la Lliga Nacional un dia després contra la UE Engordany.

Jordi Betriu contra Marti Vilà. Una jugada que podrà repetir-se el 5 de gener a l’Estadi Nacional.

L’Inter i l’FC Andorra tornen a trobar-se després de la primera edició d’aquest amistós, el 13 de setembre del 2020 amb victòria Tricolor per 2-0 a Prada de Moles. El nostre equip va ser el primer club de la Lliga Nacional que va enfrontar-se al primer equip del FC Andorra des que el degà va viure una reestructuració el 2018, amb Gerard Piqué com a cara visible del projecte. A més, entre ambdues institucions hi ha un fort vincle d’amistat i professionalisme que, juntament amb l’èxit esportiu de totes dues als últims anys, fan que l’amistós tingui sabor a derbi.

Fede Bessone contra Rubén Bover. Ara els dos amics tornaran a veure’s les cares, però amb Fede des de la banqueta.