Publicado el

Un bon retorn

Primer fitxatge d’hivern de la temporada 2021-22 per a l’Inter d’Escaldes, i no qualsevol: és un ben tornat. Raul Feher, un dels onze titulars de l’històric debut del club en competicions europees, tornarà a vestir la samarreta blava-i-negra.

Feher arriba a l’Inter, de bon principi, per la resta de la temporada, amb els reptes de la Lliga Nacional -on l’Inter és el capdavanter- i la Copa Constitució 2022, on el nostre equip s’estrena diumenge vinent contra la UE Sant Julià.

«Encara falta gairebé tota la segona volta, a més de la Copa. M’agradaria guanyar la Lliga i, després pensarem en Europa. Igualment m’encantaria passar-hi una ronda amb l’Inter», admetia durant la seva presentació.

Feher ja sap vestir la samarreta de l’Inter: va disputar el primer partit de la nostra història a competicions europees, el 8 d’agost de 2020, a la semifinal de la ronda preliminar de la UEFA Champions League 2020-21 davant el KF Drita de Kosovo. L’altre partit de Feher a l’Inter també va ser internacional: el 17 de setembre de 2020, per la segona ronda classificatòria de la UEFA Europa League, contra el Dundalk de la República d’Irlanda.

«Estic molt content de tornar a l’equip amb el qual vaig disputar Champions. Va ser una experiència molt agradable, tothom es va portar molt bé amb mi. L’Inter manté aquest gran projecte esportiu, de ser un equip guanyador», sentenciava.

Feher durant l’estrena internacional del club contra el KF Drita a l’estadi Colovray de Nyon, Suïssa (foto: UEFA)