Publicado el

Tornem sobre la gespa

A veure si la pandèmia fa una treva per jugar: tornen les competicions oficials per a la nostra Escola, al seu format de futbol sobre gespa, cancel·lant totes les lligues de futbol sala.

El 29 de gener és la data esmentada per al retorn de les competicions, avançant l’inici de les lligues de primavera del futbol base. Està previst que s’organitzin més partits oficials un cop acabi aquesta programació per mantenir el ritme de competència, almenys fins a maig, i aprofitar els mesos de bon temps. Els partits ajornats de les lligues de tardor es jugaran el 22 de gener.

ELS PARTITS AJORNATS DE LA NOSTRA ESCOLA, PENDENTS D’HORARI

D’aquesta manera, es cancel·len les tradicionals lligues de futbol sala, arran de les mesures sanitàries que impedeixen dur a terme les competicions en interior amb normalitat.

El Cadet, igualment que el Juvenil, reprendran les seves lligues nacionals de la temporada 21-22

NOUS PROTOCOLS PER ALS PARTITS SÈNIOR

El nostre primer equip també tindrà modificacions per dur a terme les competicions nacionals, començant per la Copa Constitució 2022 que comença diumenge contra la UE Sant Julià.

A partir d’ara, tota la plantilla ha de dur mascareta, excepte els 11 jugadors que estiguin jugant durant el partit més l’entrenador i els jugadors que escalfin. A més, ara se suspenen els partits només si el nombre de jugadors disponibles és inferior a 13 i que el nombre de baixes per Covid sigui el 50% o més. Es manté la vigència de la presentació del passaport Covid per accedir a les instal·lacions del partit i la presentació d’un test d’antígens negatiu d’un màxim de 12 hores en el cas dels jugadors amb vigilància passiva.

Pel que fa als espectadors, a banda de presentar el passaport Covid, serà obligatori dur mascaretes del tipus FFP2.

Fede Bessone podrà treure’s la mascareta durant els 90 minuts de partit