Publicado el

Es dispara fort

Estrena molt auspiciosa ha tingut l’Inter d’Escaldes a la Copa Constitució 2022, eliminant el campió vigent, la UE Sant Julià, amb una victòria contundent i amb un registre històric per a Genís Soldevila.

El triomf per 3-0 confirma el gran partit de l’Inter, dominador durant tot el partit, neutralitzant les oportunitats generades pel rival. El nostre equip, de fet, pressionava en totes les zones del camp (destacable labor de François Gomis) i ha millorat força a les segones pilotes durant la represa.

François Gomis guanyant una pilota al mig del camp. Bon partit de ‘Monsieur’.

Durant el matí al Centre Esportiu de La Massana, es destaca el redebut de Raul Feher amb la samarreta blava-i-negra que no vestia fa dos anys des del partit contra Dundalk per l’Europa League. A més, Jesús Coca ha aconseguit mantenir la porteria a zero.

Inter avança a quarts de final de la Copa Constitució 2022 i jugarà aquest partit contra l’FC Santa Coloma, diumenge 23 de gener a les 16 hores al Centre d’Entrenament de la FAF. Abans, però, l’Inter reprèn la Lliga Nacional -on és el capdavanter- dimecres a les 20:45 hores contra el CE Carroi, també al camp de la Borda Mateu.

Sòlida re-estrena de Raul Feher amb l’Inter

NO FA QUARANTENA SINÓ CINQUANTENA

Menció especial mereix Genís Soldevila, autor dels tres gols de la victòria copera de l’Inter. Amb aquest triplet, el ‘Pistoler’ arriba a cinquanta gols amb el club. Dels gols d’avui, molt destacable el segon (amb el que ha assolit la fita de mig centenar de gols), amb un xut llunyà que ha entrat per l’escaire de la porteria laurediana.

Soldevila, avui capità, però, ha cedit el braçalet un cop ha entrat Sergio Moreno al camp, consolida la seva fita de golejador històric de l’Inter des que el club va refundar-se el 2015. 51 gols del ‘Pistoler’ en 91 partits.

Genís Soldevila celebra el 50è gol amb la samarreta de l’Inter