Publicado el

Amb ensurt també s’hi val

Ningú ha de dir que, a la Lliga Nacional, hi ha partits fàcils. L’Inter d’Escaldes ha patit de valent per mantenir-se al capdavant de la classificació, després d’imposar-se al CE Carroi no sense dificultats.

La victòria final per 4-2 és impossible de resumir solament amb el marcador final, que respon a la lògica d’un equip capdavanter contra el cuer, que encara no puntua a la Lliga. De fet, el Carroi, un equip molt humil, però força treballador i esforçat, ha plantat cara a l’Inter, amb un joc molt ordenat i amb disciplina, sobretot a la primera part en la qual, a més, ha marcat dos bons gols.

Víctor Casadesús ha marcat el seu segon gol amb la samarreta de l’Inter

L’Inter ha sabut, així i tot, capgirar aquests problemes, primerament amb més intensitat a la segona part, amb joc directe i millor resolució en atac. I després, perquè té jugadors importants que saben resoldre inconvenients davant defenses molt tancades. Joel Paredes, Genís Soldevila, Ahmed Belhadji i Víctor Casadesús han marcat els gols blau-i-negres.

Inter continua al capdavant de la Lliga, ara amb 23 punts i encara amb un partit pendent. El pròxim partit del nostre equip a la Lliga serà contra l’FC Santa Coloma el 30 de gener. No obstant això, contra el mateix rival serà el partit més immediat, diumenge a les 16 hores, pels quarts de final de la Copa Constitució 2022.