Publicado el

Superant els somriures

Un altre cop, a semifinals de la Copa Constitució. El nostre club ha confirmat el seu bon moment aquest 2022 amb una classificació que permet igualar una fita històrica de resultats.

La victòria per la mínima davant l’FC Santa Coloma fa que l’Inter assoleixi les semifinals de la Copa Constitució per tercera vegada consecutiva, una fita mai abans assolida. De fet, el club habia arribat a les semifinals els anys 2002 i 2018, abans de la trilogia que avui gaudim: 2020, 2021 i 2022.

El nostre equip ha fet una pressió alta durant bona part del partit. Joel Paredes i Gerard Artigas, la dupla inicial d’atac.

No ha estat gaire fàcil, això sí, aconseguir aquesta nova marca, perquè l’FC Santa Coloma -club amb més títols de la història de la competició- ha aguantat davant un Inter superior en totes les línies, amb més profunditat en atac i disposant de millors oportunitats davant la porteria rival. El partit ha acabat en una pròrroga que l’Inter ha definit al minut 118, gràcies a un gol de Gerard Artigas.

Inter d’Escaldes definirà el pas a la final de la Copa Constitució 2022 davant l’Atlètic Escaldes, el 7 d’abril a les 20:45 hores al Centre d’Entrenament de la FAF. Abans, però, el nostre equip reprèn la Lliga Nacional 2021-22, on és el capdavanter, el pròxim diumenge, també davant l’FC Santa Coloma.

La seguretat defensiva ha estat clau, tant és així que el rival no ha gaudit gaire d’oportunitats clares de gol. Chus Rubio, refusant el perill.