Publicado el

Espeso de Mitjanit

L’Inter d’Escaldes suma un altre jugador per a la temporada 2021-22: Alberto Espeso, jugador provinent del Salamanca CF UDS i amb una destacada trajectòria professional, s’incorpora al campió vigent de la Primera Divisió d’Andorra.

Espeso, de 23 anys, és l’últim fitxatge del nostre club per al primer equip. El lateral nascut a Oviedo (Astúries) arriba amb les ganes de portar l’Inter a les competicions europees.

«Tinc molta il·lusió d’arribar a l’Inter. He esbrinat sobre l’Inter, és un club ascendent i en creixement. És molt important que avui estem a semifinals de la Copa i al capdavant de la Lliga perquè tot sabem el premi que guanya el campió, que és poder jugar les fases prèvies de les competicions europees», admetia durant la seva presentació.

«Berto» va tenir formació futbolística al Real Sporting de Gijón, arribant a disputar partits no oficials amb el primer equip vermell-i-blanc. La temporada 20-21 va fitxar pel Córdoba CF on va disputar 12 partits, abans del seu fitxatge pel Salamanca. Amb l’Inter serà la seva primera experiència fora d’Espanya.

«Sóc un jugador amb característiques defensives i ofensives. M’incorporo a l’atac amb criteri, tinc bon xut de pilota a les centrades, i defensivament sóc ràpid i intens», es descrivia el nou jugador de l’Inter.