Publicado el

Com una Ludo-teca

Som feliços. I ens abracem com si fos una autèntica pinya. L’Inter d’Escaldes recupera el capdavant de la Lliga Nacional, després d’imposar-se a la UE Engordany en un partit ajornat de la jornada 11.

Ha estat victòria del nostre equip per 2-1, no sense dificultats: el rival, molt ordenat en defensa, ha aprofitat l’única oportunitat d’atac a la primera part per posar-se endavant al marcador. No obstant això, una virtut d’aquest Inter és la paciència i la convicció en el seu joc, en generar volum ofensiu i desgastar el rival amb el trasllat de la pilota. Un gol de Genís Soldevila havia empatat el partit al minut 38, i al minut 81 un xut màgic de Ludo Clemente sentenciava el partit.

François Gomis, en una de les oportunitats d’atac de l’Inter

Inter d’Escaldes torna al capdavant de la classificació, ara amb 26 punts, els mateixos que Atlètic Escaldes, tots amb 13 partits disputats. La pròxima jornada es disputarà diumenge a les 16 hores, contra la UE Sant Julià.

FORÇA ‘VITI’

Abans del partit, l’Inter ha lluït la samarreta de Víctor Casadesús, amb l’objectiu de fer costat al nostre davanter que va patir una lesió greu al seu genoll dret durant un entrenament. ‘Viti’ podria estar fora dels camps per unes quantes setmanes. Força!