Publicado el

Pensem en el Demà-mu

Un cop més, l’Inter Club d’Escaldes vol ser un vehicle social des de l’esport per contribuir amb la societat i construir un millor demà. Sí: demà. Una paraula molt semblant al nom dels nostres nous amics: DeMaMu. Aquesta associació és la que rebrà l’afecte i la col·laboració de la nostra gent, amb una nova iniciativa solidària.

L’Inter impulsarà una recollida de material esportiu reutilitzable i en bon estat, idealment per a nens. Tot el material serà enviat a la localitat d’Inhambane, ubicada a la costa de Moçambic, indret on la Fundació DeMaMu desenvolupa el seu projecte social.

«Des de DeMaMu a Moçambic estem més que agraïts per la bona predisposició de l’Inter d’Escaldes en dur a terme aquesta campanya de col·laboració amb nosaltres. Estem convençuts que aquesta acció tindrà una molt bona resposta allà a Andorra, i la repercussió aquí amb els nens i nenes de l’associació serà brutal un cop arribi tot el material recaptat», assegurava Robert Marín, CEO de la Associació DeMaMu, des de Moçambic.

Robert Marín, CEO de DeMaMu, compartint amb els nens

L’Inter no està sol en aquesta iniciativa: comptem amb el suport de Bomosa Andorra i Gol Solidari, que també aportaran amb la logística i el trasllat de tot el material cap a la costa del sud-est africà.

«Hi ha aproximadament 100 nens i nenes entre els diversos poblats que visitem. Per ara, tots els projectes els duem a terme als espais oberts que hi ha als poblats. Hem construït porteries de futbol, cistelles de bàsquet, tenim unes xarxes mòbils que utilitzem per jugar al vólei, al tenis, i altres esports. Organitzem jornades esportives cada mes, on portem tot el material esportiu que tenim i ens passem tot el dia amb la canalla», afegia Robert Marín que, també subratllava que DeMaMu impulsa també activitats com la neteja de platges i conscienciació amb els animals.

El futbol és una de les activitats preferides dels nens de DeMaMu

La recollida de material es farà dilluns 14 de febrer al Prat del Roure de la nostra parròquia, al costat del camp de futbol. Serà a partir de les 17:30 hores, coincidint amb bona part dels entrenaments de la nostra Escola.

Si tens alguna peça de roba de l’Inter que et va petita i que es pot reutilitzar, aquesta és una gran oportunitat per col·laborar amb gent que ho necessita i fem arribar el nom del nostre club molt lluny! Tots junts, SEREM MÉS!