Publicado el

Set-mana rodona

L’Inter d’Escaldes, líder de la Lliga Nacional. Ara bé, líder en solitari. El nostre equip ha començat la tercera volta de la fase regular amb el resultat més voluminós del curs.

Golejada per 7-0 contra l’FC Ordino, reflex d’un partit amb un clar dominador, amb un Inter molt superior en totes les línies que sotmetia el rival els 90 minuts de partit. La feina de l’Inter s’ha facilitat gràcies al gol matiner de Raul Feher i que el rival s’ha quedat amb 10 jugadors per expulsió de Lucas Sousa després d’una forta entrada contra Besjan Bërnaca al minut 14.

Gerard Artigas continua fent història a l’Inter

Gerard Artigas, amb un doblet, es consolida com a màxim anotador de l’Inter a la temporada amb 10 gols, i també iguala Roberto Carlos Gomes com a tercer màxim golejador històric de l’Inter amb 19 dianes. Davant l’FC Ordino, Joel Paredes ha marcat un altre doblet i, juntament amb Feher, han anotat Ahmed Belhadji i Jordi Roca.

El 7-0 de l’Inter és el resultat més voluminós de la Lliga 2021-22, fins ara. Aquesta golejada és, a més, la segona més contundent a la història de l’Inter a la Primera Divisió (la primera, el 8-0 contra Penya Encarnada la temporada 17-18) i una de les més contundents de tots els temps del nostre club (lluny, això sí, del 15-0 contra l’FC Ordino B a la Copa Constitució 2015-16).

El triomf permet l’Inter recuperar el liderat en solitari de la Lliga Nacional, amb 32 punts, tres per sobre l’Atlètic Escaldes, el pròxim rival a la Lliga. La victòria també fa que l’Inter sigui l’equip més efectiu (33 gols) i el menys golejat (10 gols).

La satisfacció de Joel Paredes amb un dels seus dos gols