Publicado el

Un dia ple d’amor

Al dia de Sant Valentí, hem repartit amor. L’Inter Club d’Escaldes ho ha fet. Però, no ho ha fet sol. Una nova gesta quedarà a la història, gràcies a la col·laboració del millor que tenim: la nostra gent.

Més de 50 quilos de material esportiu ha aconseguit recaptar l’Inter durant la jornada ‘Tots som DeMaMu’, amb l’objectiu de fer un donatiu especial per a l’Associació DeMaMu de Moçambic. El Prat del Roure ha viscut una jornada plena de solidaritat i futbol, perquè la iniciativa s’ha dut a terme al costat dels entrenaments de la nostra Escola.

D’esquerra a dreta de la imatge: Genís Soldevila, Marta Bentanachs, Manel García, Sergio Moreno, Turi Mora i Mireia Mínguez

L’activitat ha estat possible gràcies a l’impuls de Bomosa: Turi Mora, president de l’entitat, i Manel García, director general, han pogut confirmar la solidaritat de la família de l’Inter, que omplia la cistella per recollir el material esportiu. També hi han participat diferents personalitats del nostre equip com Sergio Moreno, Genís Soldevila, Ludo Clemente, Otger Canals, Gerardo Rubio i les col·laboradores Mireia Mínguez i Marta Bentanachs, a més dels gossos Tommy i Tobi.

Tot i que molt bona part del material recaptat és de l’Inter, cal destacar la solidaritat d’altres clubs andorrans que també han volgut col·laborar amb aquesta iniciativa. Al moment de demostrar afecte, no tenim rivals.

Ara, tot el material serà classificat i enviat a la ciutat d’Inhambane. L’Associació DeMaMu rebrà aquest donatiu i lluirà els nostres colors. L’Inter d’Escaldes tindrà grans ambaixadors a la costa africana. Us estimem, DeMaMu!

De mica en mica, s’ha omplert la cistella solidària