Publicado el

La victòria que ens faltava

Tres punts d’or. L’Inter Club d’Escaldes és més líder que mai a la Lliga Nacional 2021-22, en treure sis punts de diferència al seu perseguidor més proper, l’Atlètic Escaldes, precisament el rival a batre aquest diumenge.

Victòria de l’Inter per 2-1 davant un rival directe en la lluita pel lideratge de la competició, amb un joc impecable del nostre equip que ha imposat la seva dinàmica des del primer minut. Tot i que el rival ha obert el marcador amb l’única ocasió de perill de la primera part, l’Inter ha sabut capgirar el resultat amb un atac penetrant, que ha necessitat un gran esforç físic del nostre equip i que ha tingut el seu millor premi.

L’Inter ha gaudit de les millors oportunitats en atac a la primera part, com aquesta d’Adri Gallego

Tarda de golejadors a la jornada feliç de l’Inter: Genís Soldevila i Gerard Artigas han col·laborat amb la victòria de l’Inter. El ‘Pistoler’ es consolida com a màxim anotador històric del club amb 54 gols. Dins de la mateixa estadística, ‘Hulk’ ha esdevingut en solitari el tercer màxim golejador del club amb el seu gol número 20. Ara que parlem de dades, Josep Antoni Gomes és, a partir d’avui, el porter amb més partits a l’Inter amb el seu 70è partit, superant els 69 de Joan Bayona. El defensa Emili García, per la seva banda, n’ha completat 60.

Aquest triomf fa que l’Inter hagi guanyat almenys un partit oficial a tots els equips de la Primera Divisió 2021-22. Encara que el nostre equip havia guanyat un partit a l’Atlètic, només era un amistós l’agost passat. Així, l’Inter s’imposa a l’altre equip de la ciutat després de dos empats oficials.

Inter Club d’Escaldes és l’únic líder de la Lliga amb 35 punts, i deixa enrere l’Atlètic (29 punts), la UE Sant Julià (27) i la UE Santa Coloma (26), aquest últim el pròxim rival de l’Inter.

Josep Antoni Gomes, el porter històric de l’Inter